JOCURI DE GATIT

JOCURI VOTATE
JOCURI ALEATOARE
JOCURI VIZITATE
JOCURI POPULARE
JOCURI COMENTATE
JOCURI DE GATIT
Pagina 7 din 8
Icecream Maker este un joc de gatit. Acest joc face parte din categoria de jocuri de gatit. Buna ta prietena te-a invitat la magazinul ei de inghetata. Acum ai ocazia sa-ti pui imaginata la incercare, si sa-ti prepari inghetata preferata exact asa cum vrei tu. Joaca-te cu ingredientele si vezi ce-ti iese.
vot vot vot vot vot
Burger Mania este inca un joc inedit in genul Tetris, cu mancare. Te-ai angajat la un restaurant, si treaba ta este sa servesti clientii. Trebuie sa pregatesti comanda pentru fiecare client asa cum doreste. Hai sa vedem cat de bine te descurci la noul tau loc de munca.
vot vot vot vot vot
Burger Blast este un joc in genul lui tetris. Dar de aceasta data cu mancare. Acest joc face parte din categoria de jocuri de gatit. In acest joc esti un mare gurmand si trebuie sa papi tot ce ti se pune pe masa. Hai sa vedem cum te descurci. Ai grija nu ti se faca rau de la atata mancare.
vot vot vot vot vot
Chocolate Cookies este un joc de gatit si face parte din categoria de jocuri de gatit. Acest joc este mai mult pentru fete dar poate fii jucat de oricine. Vrei sa pregatesti ceva dulce si te-ai gandit sa faci niste prajiturele cu ciocolata. Hai sa vedem daca reusesti.
vot vot vot vot vot
Chocolate Blueberries Pie este un joc de gatit pentru fete. Ai primit minunata veste ca prietenul tau o sa-ti faca o vizita. Si fiinca nu l-ai mai vazut de ceva timp, vrei sa-i faci o surpriza. Si te-ai gandit sa-i pregatesti prajitura lui preferata. Adica placinta cu coacaze si ciocolata. Hai sa vedem daca reusesti.
vot vot vot vot vot
Cheese Soup Machine este un joc de gatit. Te-ai angajat pe perioada verii la un restaurant pe post de ajutor bucatar. Trebuie sa ajuti la prepararea supei. Bine ca nu ai de facut mare lucru, ca altfel nu stiu cum te descurcai, fiinca tu nu ai experienta in domeniu. Nu trebuie decat sa apesi pe niste butoane.
vot vot vot vot vot
Carrot Halwa este un joc de gatit super simpatic. In acest joc trebuie sa ajuti iepurasul dragalas, sa-si faca o mancare din...ai ghicit, morcovi. Mancarea lui preferata. Hai sa vedem cat de bine te descurci sa faci o mancare de morcovi.
vot vot vot vot vot
The Apprentice este un joc in care trebuie sa servesti clienti unui restaurant. Noul tau loc de munca iti cere foarte multa indemanare, si faorte multa atentie. Trebuie sa servesti clienti intrati in restaurantat in ordinea in care au comandat. Hai sa vedem cat de bine te descurci la noul tau job.
vot vot vot vot vot
How To Make Christmas Cake te invata cum se face o prajitura pentru Craciun. Chiar daca au trecut sarbatorile de iarna, poti sa faci prajitura pe care de obicei o faci doar pentru masa de Craciun. Hai sa vedem cat de bine te pricepi sa faci o prajitura.
vot vot vot vot vot
How To Bake Orange Crunch Cake este un joc de gatit. Ai ramas singura  acasa si vrei sa pregatesti ceva dulce pentru familia ta. Ai ocazia acum sa demonstrezi tuturor ca te pricepi foarte bine sa faci o prajitura. Cum? Fa o prajitura delicioasa cu portocale.
vot vot vot vot vot