SOLITAIRE - JOCURI GRATIS

JOCURI VOTATE
JOCURI ALEATOARE
JOCURI VIZITATE
JOCURI POPULARE
JOCURI COMENTATE
JOC SOLITAIRE
solitere este un joc de carti foarte frumos de care nu te vei plictisi niciodata. este un joc potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti.
SOLITAIRE
Jocul Solitaire este un joc foarte frumos in care trebuie sa faci perechi din carti. Trebuie sa le asezi de la cea mai mica carte la cea mai mare. Este un joc foarte usor de jucat, si poate fi jucat de orcine, atat de fete si baieti cat si de adulti. Este un joc pe care il poti juca oricand si nu cred ca vreodata cineva se va plictisi de acest joc. Chiar daca este un joc de carti comun intodeauna il poti juca cu placere.
vot vot vot vot vot
Voteaza:
Cotat ca Mediu
din 34 voturi
Popularitate:
nota 2.82
Jucat de:
15099 ori
Listare joc:
12.05.2010
trimite unui prieten sesizeaza neregula Trimite pe yahoo Restart joc
In acest joc ne folosim de mouse. Trebuie sa asezi cartile asezate in coloana dupa culoare(rosu/negru), nu poti aseza doua carti de aceiasi culoare, si sa le faci perechi.
Adauga comentariu
Nume:

Email:

Comentariu:

Cod securitate:


Rebeca
( data: 19.05.2010
ora: 21:25 )
Acest joc e prea banal, il joc de la 3 ani, sunt plictisita de el. vreau ceva mai nou.
Anonim
( data: 15.05.2010
ora: 19:16 )
Imi place jocul, dar il am si in calculator si nu vad de ce as vrea sa ma joc online daca nu sunt nici alte varinate sau nivele mai multe.
Bebita
( data: 13.05.2010
ora: 20:10 )
Da este un joc foarte popular, dar sunt mai multe varinate de solitaire care ar fi bune si pentru noi cei mai mari. sper sa se citeasca comentariile si sa adauge si jocurile cu solitaire mai complicate. pana atunci il jucam pe asta.
Moi
( data: 12.05.2010
ora: 19:25 )
Eu una sunt dependenta de jocul asta in ultimul timp, sunt ft stresata si ma ajuta sa ma linistesc putin. e foarte tare jocul si nu ai cum sa te plictisesti de el chiar daca altii vor spune ca e deja un joc \\\"invechit\\\".

TRIMITE ACEST JOC PE EMAIL UNUI PRIETEN

Numele tau:

Email prieten:

Mesaj:

cod captcha
Introduce-ti codul de mai sus:

SESIZEAZA NEREGULA

Nume:

Email:

Neregula:

cod captcha
Introduce-ti codul de mai sus:

Va multumim pentru vot!